lauantai 12. elokuuta 2017

Turun KR näyttely 12.8.17

Olin ilmoittanut Gizmon Metsämäen raviradalla järjestettävään kaikkien rotujen näyttelyyn jo kesäkuussa. Pitäähän nyt oman kaupungin näyttelyissä käydä :)

Gizmon pesu jäi aika myöhään perjantai-iltaan, ja heräsimme sitten lauantaina koirankarvalla vuorattuun kotiin. Vaikka olen harjannut Gizmoa säännöllisesti, niin sitä karvaa vaan irtoaa ja irtoaa kun sen pesee. Noh, ollaan päästy aika helpolla karvojen suhteen omasta mielestäni, joten kyllä tuon sietää.

Metsämäki on minulle tuttu vain ravikisojen osalta, mutta hyvin se toimi myös koiranäyttelylle. Tilaa oli reilusti niin yleisölle kuin näytteilleasettajillekin.
Valkkareita oli ilmoitettu vain 11 kpl, ja Gentle Miracle's koiria vain kaksi, Gizmo ja Diesel. Diesel kilpaili ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa.Taas oli niin mukava tavata tuttuja samanhenkisiä koiraihmisiä.

Lämmittelemässä ennen arvostelun alkua


Tuomarina oli tuomarivaihdoksen jälkeen tiukka Marja Talvitie.

Näin hän arvioi Gizmon:

Hyvä tyyppi. Hieman kevyt alaleuka. Hyvä pigmentti. Pysty olkavarsi, hieman löysät ylhäältä. Hieman niukat etukulmaukset. Lyhyehkö lantio. Liikkeessä ylhäällä kannettu häntä. Hyvät takakulmaukset. Hyvä karvanlaatu ja pituus. Liikkuu edestä hieman löysästi.

Tämä riitti EH:n verran ja sijoituimme avoimen luokan urosten kolmanneksi. Olisihan se ollut mukava se ERI ja SA saada, mutta olen todella tyytyväinen Gizmon käytökseen kehässä ja näyttelypaikalla. Sen kanssa oli suorastaan helppo olla.
Diesel eno, oli upeasti ja ansaitusti ROP ja ROP veteraaniNyt pidetään pieni breikki näyttelyistä ja katsotaan saadaanko aikaan lähteä Helsinkiin joulukuun alussa Voittaja, Winner ja Nordic Winner mittelöihin.  
 
Maailman ihanin koira - Gizmo ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti